TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ

Verkkokaupan tuotteita myy VePu-vaaput (Y-tunnus 2820119-7 ). Toimitamme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. 

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. VePu-vaappu pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Mahdolliset hinnan- ja toimituskulujen muutokset koskevat vain muutosten voimaantulon jälkeen tehtäviä tilauksia. 

 

TILAAMINEN JA VAHVISTUS

Voit tilata tuotteitamme verkkokaupassamme. Vahvistamme jokaisen tilauksen sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksenyhteydessä. Tehdessäsi tilauksen verkkokaupasta sitoudut voimassa oleviin verkkokaupan toimitusehtoihin.

 

TOIMITUSAIKA

Verkkokaupasta tilatuilla vakiovalikoiman tuotteilla on pääsääntöisesti 4-7 arkipäivää toimitusaika. (Suomi.)

 

TOIMITUSTAPA JA -KULUT

Verkkokaupan tilaukset toimitamme Postin kautta. Smartpostin pakettiautomaatin toimitustavakseen valitessaan, asiakas on vastuussa noutopisteen valinnan oikeellisuudesta. Voit valita toimitustavaksi myös noudon Suolahdesta. Tällöin otamme sinuun yhteyttä noudon ajankohdan sopimiseksi. Toimituskulut: 1-3 uistinta 3,00€ (lähetys kirjepostina) 4 – 7 uistinta 6€. Enemmän kuin 7 uistinta 9€ (lähetys postipakettina tai Smartpostin pakettinoutopisteeseen. Koskee ainoastaan Suomen lähetykset.)

 

MAKSAMINEN

Tilaus toimituskuluineen maksetaan tilauksenteon yhteydessä. Maksutapana pankkimaksu.

 

PALAUTTAMINEN

Kuluttajasuojalain etämyynnin mukaisesti asiakkaalla on tilaamilleen tuotteille 14vrk palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämätöntä, myyntikelpoista ja alkuperäispakkauksessaan olevaa vakiovalikoiman tuotetta. Ennen palautusta asiakkaan tulee olla sähköpostitse yhteydessä asiakaspalveluun ( [email protected]). Viestissä tulee mainita tilausnumero, palautettava tuote ja tilaajan yhteystiedot sekä tilinumero. Asiakaspalvelulta saat lisäohjeet palautusta varten. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut kokonaisuudessaan.

 

ONGELMATILANTEET TOIMITUKSESSA

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, ilmoita virheestä sähköpostitse [email protected] Ilmoitus virheestä tulee tehdä viipymättä vastaanotettuasi lähetyksen. Jos paketti on vioittunut postissa, tee reklamaatio Postiin noutaessasi pakettia.

Copyright (c) 2019 VePu-vaaput.fi Kaikki oikeudet pidätetään